Borohus förverkligar ditt drömhus

Om du ska förverkliga ditt drömhus bör du vända dig till Borohus. Borohus är en av Sveriges äldsta hustillverkare och har tillverkat hus sedan 1928. De är båda säkra interna leverantörer och har många års erfarenhet i branschen. Det råder ingen tvekan om att de är ett av de mest framgångsrika företagen inom bostadsleverantören, ett bevis på deras hårda arbete, och att de har flera tusen nöjda kunder över hela Sverige.

Borohus har kontor i hela Sverige men har sitt huvudkontor i Mjöbäck. Borohus erbjuder dig ett bra val som kund, både när det gäller planlösning och husets byggplats. Om du planerar att köpa ett nytt hus för sommaren eller köpa ett garage för ett fritidshus kommer Borohus att bestämma det. Borohus garage kommer från underleverantörer som de ställer höga krav på.

Det är viktigt att vara borta i god tid eftersom de flesta byggare och byggare somrar redan är planerade till april. Men ibland kan du ha tur och hitta ett bra byggkontrakt med en lucka öppen på sommaren. Det är också viktigt att vara tydlig med vad byggnaden används till, om det är ett fritidshus eller om det bor året runt.