Bugaboo Donkey

Jag brukade himla med ögonen när någon gick förbi mig med en Bugaboo Donkey. I mina ögon var det en allt för stor och klumpig sak, för att inte tala om priset. Men jag har ändrat mig avsevärt

Min son fyller två om ett par månader, Han brås utan tvekan på mig när det gäller längd och vikt, det är en stor herre. Han väger 14kg, så jag hade inte ens tänkt på att försöka sätta honom i en Bugaboo Donkey.

När jag fick veta att min fru väntade barn nummer två fick det fick jag verkligen tänka efter. Min son är fortfarande en barnvagnsryttare, vilket gör att gå ut med honom är riktigt enkelt, och jag är inte redo att släppa taget om det ännu! Så jag behövde verkligen en stor dubbel barnvagn. 

När min Bugaboo Donkey kom, satte jag min son i stolen, och jag blev positivt överraskad.

Han hade massor av utrymme ovanför hans huvud, och satt bra i sätet. Jag tror att jag definitivt kan få ytterligare ett år (minst) av denna plats! Och den del som jag älskar mest om det, är när min son bestämmer han inte längre vill vara en barnvagnsryttare, kan jag enkelt konvertera Donkey till Mono-läge till babyn när den kommer!

 

Bugaboo Donkey