Hunddagiset i Östermalm

Ska du ut och resa eller har du helt enkelt inte tiden på grund av andra anledningar att rasta din hund? Därför finns MyDogCare, hunddagiset i Stockholm, Östermalm!

Vad är ett hunddagis?

Hunddagis är precis som det låter: hunddagis för hundar! Personal som arbetar inom hundvård får vanligtvis utbildning i hundbeteende och följer det fastställda schemat varje dag. Vissa hunddaghem erbjuder också andra tjänster som hundmassage, kloklippning, övernattningar och pälsvård. Den största skillnaden mellan hundvård och hemvistelse för hundar är att valpar i hundvård kommer att tillbringa dagen, medan gästerna kan stanna över natten flera dagar i rad i hundhem. Om du ska på semester och inte har en chans att ta med dina goda vänner kan det vara bra. En hundrullare är någon som har nycklarna till ditt hus och tar din hund på promenader under dagen. Om du har en daghem / ägare, vänligen lämna din valp i en lugn hemmiljö och bli omhändertagen av honom. Vissa daghem / hus har egna hundar eller tar hand om mer än en eller två hundar.

MyDogCare

Folket på MyDogCare har den enkla idén att ge hundvård av högsta kvalitet. De är en hunds näst bästa vän under stressiga arbetsdagar, med tonvikt på hundägarens säkerhet och stöd. De ser till att hunden blir aktiv när han går eller på lekplatsen. MyDogCare uppmärksammar också att hundar ska vara lugna, fridfulla och säkra när hundar är på plats.