En viktig detalj i köket

Köket i oavsett lägenhet eller hus är nog det rummet människan spenderar mest tid i. Det är även det rummet som är bland det roligaste att inreda! Med massa smådetaljer om man vill ha det, eller ett enkelt, simpelt men ändå extremt snyggt och lyxigt kök går såklart att åstadkomma. Men vad är då en nog översedd detalj som finns i köket som ändå är rätt så viktig?

Detaljer i köket

Det finns en massa detaljer i köket som syns, men vilken är då den som kanske syns mest och används mest, men ändå kan bli rätt så översedd? Jo, det är alla handtag och knoppar i köket. Man använder de dagligen och är ändå synliga, för med snygga handtag och knoppar i köket så kan man ska skapa en helt annorlunda känsla.

För att hjälpa dig hitta rätt handtag till alla ställen, inte bara köket, så finns företaget Northernhome. Med ett extremt stort utbud på alla möjliga typer handtag, allt från knoppar, möbelhandtag, klassiska handtag, dörrhandtag eller kökshandtag och mycket mer! Northern Home är en del av Pedaho AB. På Pedajo AB / Northernhome brinner vi för inredningsdetaljer. Med sitt läge och hem i alla retro, moderna, klassiska och vintagestilar är Northernhomes mål att kunna tillhandahålla eleganta, smarta och prisvärda inredningsdetaljer för alla smaker och stilar.