Utforskning av den arktiska tundran i Kiruna och Jukkasjärvi

Den arktiska tundran är ett vidsträckt och vackert landskap som är hemvist för många djur och aktiviteter. Området runt Kiruna och Jukkasjärvi, som ligger i norra Sverige, erbjuder besökare en oslagbar blandning av vinteräventyrssporter, bland annat snöskoterkörning, hundspann, skidturer, fyrhjuling och vandringsturer i Kebnekaise. Oavsett om du är ute efter en guidad tur eller en oberoende resa in i den arktiska tundrans vildmark har JVT något för alla.

Snöskoterturer

JVTs snöskotertur är en av de mest spännande och spännande sätten att utforska den arktiska regionen. Deras guidade skoterturer tar dig djupt in i hjärtat av Kiruna och Jukkasjärvis vildmarksområden. Gästerna kan välja mellan flera olika paket som sträcker sig från 1 timmes turer till heldagsutflykter. De erbjuder till och med en speciell norrskenstur!

Turer med hundspann

JVT erbjuder även hundspannsturer i både Kiruna och Jukkasjärvi. Det här är bra alternativ för dig som vill uppleva spänningen när du åker på ett team av huskies medan du färdas över den frusna tundran! Varje tur inkluderar en erfaren guide som lär dig att köra din egen släde och delar med sig av historier om livet i denna fantastiska del av Sverige.

För dem som vill ha en oförglömlig vinterupplevelse i en av Europas mest avlägsna regioner är norrskensturism perfekt! Deras utbud av guidade turer erbjuder något för alla – från snöskoterkörning över isiga tundror till att bestiga en av Sveriges högsta toppar – så missa inte denna otroliga chans att utforska en av Skandinaviens sista sanna gränser! Boka idag och börja planera ditt nästa vinteräventyr!