Upptäck kraften av UV-ljus

Care222® är en revolutionerande ny UV-C-ljusteknik som bevisligen inaktiverar upp till 99,9 % av alla virus (inklusive SARS-CoV-2), bakterier och andra patogena mikroorganismer i luften och på ytor. Det är den perfekta lösningen för alla som letar efter ett effektivt sätt att hålla sin arbetsplats eller sitt hem säkert från patogener. Läs vidare för att få veta mer om hur denna fantastiska teknik fungerar! 

Hur den fungerar 

Care222® fungerar med hjälp av kraftfull UV-ljusteknik, som är vetenskapligt bevisad att effektivt inaktivera virus (inklusive SARS-CoV-2), bakterier och andra patogena mikroorganismer. Lampans patenterade konstruktion säkerställer att ljuset som produceras är jämnt fördelat, så att det kan inaktivera patogener inom en radie av flera meter. Detta gör den perfekt för större utrymmen där fullständig täckning krävs. 

Fördelarna med Care222® 

Att använda Care222® ger många fördelar, bland annat ökad säkerhet och sinnesfrid när det gäller att hålla din arbetsplats eller ditt hem fritt från potentiellt skadliga patogener. Eftersom den dessutom inte använder några kemikalier eller kräver någon manuell rengöring är den också ett mycket säkrare och miljövänligare alternativ än traditionella desinfektionsmetoder. Och eftersom Care222® har testats och certifierats enligt internationella standarder kan du vara säker på att dess prestanda är garanterad varje gång du använder den. 

Care222® är ett enkelt och effektivt sätt att skydda din arbetsplats eller ditt hem från virus (inklusive SARS-CoV-2), bakterier och andra patogena mikroorganismer. Dess kraftfulla UV-C-ljusteknik har vetenskapligt bevisats inaktivera upp till 99,9 % av dessa potentiellt skadliga organismer, vilket gör den till den perfekta lösningen för alla som vill se till att deras miljö alltid är ren och hygienisk. Så om du letar efter ett effektivt sätt att skydda dig själv och din familj från bakterier kan Care222® vara det bästa alternativet för dig!