Hur Använder Man E Cigg På Rätt Sätt?

Allt du behöver veta om e cigg är hur du ska använda den på rätt sätt. Om du varit en rökare och nu vill prova e-cigg, så är det första steget att välja rätt e-cigg för dig. Men vad händer sen? Hur använder du den på rätt sätt? Läs vidare för att få svaren på dina frågor och bättre förståelse för denna moderna enhet.

Första steget är att ladda upp din e-cigg. De flesta e-ciggarna kommer med en USB-laddare, så den är superlätt att ladda upp. Koppla bara in USB-kabeln i laddaren och sätt e-cigarretten på plats. Det kommer vara en liten LED-lampa på batteriet som indikerar att laddningen har börjat, och ljuset blir grön när den är fulladdad. Om du inte vet hur du laddar din e-cigg, används instruktionerna i förpackningen för att vägleda dig.

Nästa steg är att fylla på vätska på din e-cigg. Detta är lätt att göra genom att ta bort munstycket på e-cigg och hälla i vätskan som vanligtvis kommer i små flaskor. Se till att inte överfylla eller överskrida maxnivån på vätskan som ska anges i förpackningen. Fyll i den till önskad nivå och sätt tillbaka munstycket, så är du redo att gå.

Sätt nu på dig munstycket på din e-cigg och tryck på knappen samtidigt när du tar ett drag på e-ciggen (om det inte är en automatisk e-cigg). Det är viktigt att inte trycka ner knappen längre än fem sekunder om inte annat anges i bruksanvisningen, eftersom det kan leda till att vätskan förbrukas snabbare och även överhettning av e-ciggaren.

Sist men inte minst, är rengöringen av e-cigg. Att hålla din e-cigarett ren är viktigt. Ta bort munstycket och rengör det med en trasa eller en bomullspinne med något milt rengöringsmedel. Ta försiktigt bort damm och smuts från insidan av munstycket. Rengör gör du så ofta som du tror att det är nödvändigt eller en gång i veckan, men helst så ofta som möjligt.

Grattis! Du har nu lärt dig hur man ska använda e-cigg på ett korrekt sätt. Att gå från vanlig rökning till e-cigarettan kan vara en stor förändring, men du kan vara säker på att det är en förändring till det bättre. Och med denna lilla guiden kommer du att vara redo att starta din journey med e-ciggningen. Nu, när du har dessa steg i åtanke, kommer du att kunna använda din elektroniska cigarett på ett säkert och effektivt sätt. Kanske är det en e-cigg av märket SMOK som passar dig perfekt?