Smidiga och hyrbara möbler

Är du osäker på om stolarna och borden räcker till mässan? Behöver du möbler som är smidiga och lätta att plocka ner när de inte behövs? På Sydhandel kan du både hyra möbler för tillfälliga evenemang, och köpa nya möbler som kan användas resten av ditt liv.

Fällbara stolar och bord

Det finns många tillfällen då man behöver bord och stolar som man enkelt kan plocka undan när det behövs lite utrymme. Sydhandel har fällbara bord och stolar (som också kan staplas) i hög kvalitét och i flera olika prisklasser, vilket ger dig möjlighet till att välja produkterna som passar just dina krav och din budget.

Hyr möbler

Du kanske bara behöver möblerna vid ett speciellt tillfälle, och då vill du antagligen inte lägga massvis med pengar på möbler som inte kommer användas efteråt. Lugn, på Sydhandel har du möjlighet att hyra möbler, och om du bor i närheten av Skåne kan du enkelt hämta upp dem på deras butik. 

Andra möbler

Andra produkter från deras sortiment är bland annat fällbara ståbord och partybord, möbelvagnar, flyttbara eller fast monterade basketkorgar och mer.

Allt detta finns på Sydhandel.se!