Peter Rathje – Mäklare

Peter Rathje är en mäklare i centrala Stockholm som arbetar för fastighetsmäklarna sedan 2016. Han är relativt ny inom mäklarbranschen och trots detta har han lyckats väldigt bra med sina försäljningar och kunderna är väldigt nöjda. Peter har varit intresserad av bostäder en längre tid, men det hade inte kommit till att byta bransch förrens ett par år sedan då han kände att det var dags för ett byte. Ända sedan han började har han varit väldigt nöjd med sitt jobb där han älskar att hjälpa folk med sina bostäder.

Efter Peters första försäljning har det bara gått uppåt för honom och han blir allt mer populär hos kunderna. Peter fokuserar på Stockholm eftersom det är i Stockholm han bor och där Fastighetsmäklarna håller hus.

Peter Rathje är en stor bilentusiast och är ägare av en Tesla Model X och en Porsche 964 turbo årsmodell 1991 som är både hans dröm och favoritbil. Peter har varit intresserad av bilar väldigt länge och han har haft många genom tiderna.

Om du ska sälja din bostad eller kanske du känner någon som ska göra det kan ni kontakta Peter Rathje så hjälper han dig med din bostad och försäljningen av den.