Husex – Besiktning av hus och fastighet

architecture-1867187_1280

Har du funderat på att köpa hus i Norrbotten och behöver hjälp med att få det besiktigat? När du genomför ditt livs största affär är det mycket viktigt att ni känner er säkra innan ni köper då det handlar om mycket pengar. Det är då viktigt att veta i vilket skick den fastighet du har eller ska förvärva är i.

Husex som utmärker sig genom sin noggrannhet, ärlighet och service där de alltid sätter kunden först. Husex utför överlåtelsebesiktningar i hela Norrbotten och deras besiktningsmän har många års erfarenhet från branschen så att ni som kunder ska känna er trygga.

Tjänster

Husex utför överlåtelsebesiktning i Luleå, skadebesiktning, ventilationsrengöring i Luleå, fuktutredning samt om-och tillbyggnationer. I frånluftsventilationen och imkanalen samlas det massor av smuts, damm och fett som kan påverka klimatet inomhus och till och med utgöra brandfara. Om du regelbundet rengör så är det inte några problem. Du ökar även livslängden på imkanal och frånluftsventilationen genom att rengöra regelbundet.

 

Om Husex

Husex AB är baserat i Luleå och genomför besiktningar av hus i hela Norrbotten. Husex grundades då konkurrensen på marknaden var låg och köerna till att få besiktningar hos andra företag var lång.