Dörrar och träfönster av hög kvalitet

Gama Fönster erbjuder träfönster och trädörrar av absolut högsta kvalitet. Gama fönster är specialister på just fönster och dörrar, där de levererar dem efter dina krav och önskemål. Alla produkter i sortimentet kan anpassas med flera typer av träslag, färger, lasyrer och beslag. Fönstren och dörrarna kan även skräddarsys efter dina specifika behov. Gama Fönster har mycket att välja på när det gäller fönster och dörrar. Ni hittar allt från standardfönster till toppglidande, vridbara, skjutlåde, sidhängda och många fler.

Ett toppglidande fönster kan öppnas upp i 90 grader. Fönstrets mekanik är ej synligt när fönstret är stängt och fönstret finns med både 2 eller 3 glas, beroende på vad som passar just dig.

Vridbara fönster har förmågan att kunna snurras upp till 180 grader vertikalt. Precis som med ett toppglidande fönster är inte mekaniken synlig och går att få med antingen 2 eller 3 glas beroende på dina behov.

Ett skjutlådefönster är vanligt förekommande i exempelvis England. Fönstret öppnas genom att skjuta upp fönsterbågen och stänges genom att dra fönsterbågen neråt. Den här typen av fönster kan levereras med välvda fönsterbågar, ventiler och salningsspår.