Borohus – Äntligen har jag byggt mitt drömhus

close-up-door-focus-101808

Sådär, efter ett väntande så står nu mitt nya hus på plats. Det känns helt galet bra just nu och snart så är det dags att flytta in. Det här huset är mitt drömhus som jag har drömt om ända sedan jag tog studenten för många år sedan. Det är ett ganska stort hus med ett garage för mina två bilar. På tomten så kommer det nästa sommar att vara en pool och en bastu som kommer att bli riktigt kul för hela familjen.

Jag kontaktade Borohus som tillverkar skräddarsydda hus genom att höra av mig till ett av deras kontor som inte ligger så långt härifrån. Borohus hjälpte mig att få min dröm i uppfyllelse och jag har svårt att finna ord om hur bra huset ser ut nu när det står på plats.

Nu i nästa vecka ska jag börja rensa ut en massa grejer från mitt gamla hus då jag inte ser någon poäng i att spara mycket av grejerna. Vi kommer att köpa nya soffor, hyllor och inredning som passar stilen på det nya huset. Inom kort ska vi även börja plantera lite träd omkring huset, samt en stor vacker häck.

Det var allt för mig den här gången och vi hörs snart igen!

Ha det bra allihop!