Anders Krahner – Erfaren byggentreprenör

I 20 års tid har Anders Krahner jobbat inom byggbranschen och startat ett flertal företag. Bygglösningar Norden & Västsvenska bygg & måleri är två av dem. Anders jobbar idag som byggentreprenör vilket han tycker är ett mycket spännande och roligt jobb.

År 2010 startades Bygglösningar Norden AB och har sedan dess hjälp många kunder med renovering och byggnation av drömkök och badrum. Varje projekt börjar med ett kostnadsfritt hembesök där en genomgång gör om vad det är som ska göras och här planerar ni vad som önskas både när det gäller material, färg och stil. Ni får en tydlig genomgång av arbetsgången och hur lång tid det kommer att ta. När renoveringen till slut är klar kommer ni att ha en gemensam genomgång där alla papper och garantier överlämnas, samt ser över så att allt är som ni planerat.

För att kunna utföra arbetet så snabbt som möjligt för kunden så anlitar Bygglösningar Norden erfarna och duktiga underleverantörer som utför arbetet.

Ifall ni har funderat på att renovera kök eller badrum bör ni kontakta Bygglösningar Norden för en kostnadsfri offert på arbetet.